Eiland van de goden luxe 2024

Ontdek deze rondreis met privé gids. U ontdekt alle hoogtepunten van Bali samen met een hele berg couleur locale. U logeert in top hotels en wisselt bezoeken af met rust, de ideale mix.

top hoogtepunten
  • Bali Aga
  • Mount Agung
  • Kintamani vulkaan
  • Batur meer
  • lokaal dorp
  • Jatiluwih
top plaatsen
  • Candidasa
  • Ubud
  • Munduk
  • Nationale park
  • Sanur
Reisprogramma
Accommodaties
Wat is inbegrepen?

15 daagse rondreis met natuur, cultuur en couleur locale

Vlucht

Heenvlucht

Vlucht vanuit Zaventem, Düsseldorf of Amsterdam naar ‘godeneiland’ Bali.
BaliReizen werkt samen met alle gekende kwaliteitsluchtvaartmaatschappijen zoals Emirates, Singapore Airlines, Qatar, ...

Dag 1
Stop

Candidasa

Verblijf in ALILA MANGGIS - superior kamer van dag 2 tot dag 4 - Alternatief: CANDI BEACH RESORT - LUXURY OCEAN VIEW SUITE
 Meer informatie over de accommodaties en keuzemogelijkheden?

Onthaal op de luchthaven door je privé-gids die je gedurende de hele reis de hoogtepunten en verborgen schoonheden van het eiland helpt ontdekken. Bij BaliReizen heb je één en dezelfde gids die je de hele reis zal begeleiden. Aansluitend transfer naar het hotel in Candidasa. Dit kleine vissersdorp wordt wel eens ‘het Kuta van twintig jaar geleden’ genoemd.
Na een deugddoende nachtrust kan je genieten van een vrije dag. Heerlijk ontspannen aan het zwembad, op verkenning naar Candidasa of een wandeling tussen de rijstvelden … De keuze is aan jou..

CandidasaDag 2
Stop

Candidasa - Ubud

Verblijf in ALAYA RESORT - DELUXE KAMER van dag 4 tot dag 7 - Alternatieven: ALILA UBUD - superior kamer, MAYA UBUD - IMPRESSIVE FOREST SUITE
 Meer informatie over de accommodaties en keuzemogelijkheden?

Check-out na een heerlijk ontbijt. Je maakt een volledige dagexcursie alvorens aan te komen in Ubud. Ons eerste bezoek brengt ons naar Tenganan. Hier word je volledig ondergedompeld in de lokale cultuur van het kastensysteem. De bewoners van Tenganan zijn namelijk de oorspronkelijke Balinezen en laten je hun cultuur proeven door de vele verhalen die ze te vertellen hebben. In dit dorp is het kastensysteem nog duidelijk merkbaar.
Volgende halte: Tirtagangga, het geliefkoosde waterpaleis van de laatste Raja van Amlapura. Aan de bergbronnen die vrij door de sierlijke zwembaden stromen worden helende en verjongende krachten toegeschreven, althans volgens de legende. Een bezoek aan de moeder tempel ‘Besakih’ mag op deze reis
zeker niet ontbreken en dat is de volgende stop. Via een lange trap bereik je het heilige tempelcomplex op de hellingen van de Gunung Agung-vulkaan. Het prachtige zicht op de circa 200 bouwwerken, terrassen en paviljoenen loont de beklimming. De tocht wordt verdergezet naar de spectaculaire Kintamani-vulkaan langs een van de mooiste routes van Bali. Aan het meer van Batur zie je de fishfarms van dichtbij.

Candidasa - UbudDag 4
Stop

Ubud

Vrije dag. Trek eropuit en snuif de sfeer op in een van de vele musea in Ubud, de culturele hoofdstad van Bali. Heb je het liever wat sportiever, dan kan je kiezen uit twee actieve programma’s: een beklimming van Mount Batur met zonsopgang of een gedurfde raftingtocht.

Dag 5
Stop

Optioneel: Beklimming vulkaan 1-4 pers

Uw gids komt u 's nachts ophalen voor de transfer naar de voet van de vulkaan. Samen met onze gids begint u aan de trektocht om tegen zonsopgang boven te zijn. U zal een zonsopgang kunnen bewonderen die u nooit eerder zag, dit samen met een heerlijk kopje koffie. Na dit spektakel keert u terug naar de voet van de vulkaan waar u een modderbad kan nemen. Hierna terugkeer naar het hotel voor uw ontbijt.

Beklimming vulkaan 1-4 persDag 5
Stop

Optioneel: Rafting Ubud

Voor de durvers voorzien we op deze vrije dag een rafting tocht. Uw gids komt u ophalen aan het hotel en brengt u naar het startpunt. U zal de Ayung rivier afvaren, BaliReizen werkt hiervoor samen met een maatschappij die alle veiligheidsvoorschriften volgt volgens europese normen. Uw gids zal u opwachten op het eindpunt voor de terugrit naar uw hotel. Deze excursie doen we normaal gezien in de voormiddag.

Rafting UbudDag 5
Stop

Ubud

Onze eerste stop voor vandaag is er eentje van de ‘olifantengrot’ Goa Gajah, hierna brengt de tocht ons naar Gunung Kawi: ‘Berg der Dichters’. Deze tempel uit de 11e eeuw is de vermoedelijke begraafplaats van Anak Wungsu en zijn vele vrouwen.
Alvorens naar het hotel terug te keren, maak je in de Bali Pulina Tropical Plantation kennis met alle inheemse planten en hun krachten. Op een prachtige uitkijkpost op het einde van de tour kan zal je er de bekende ‘Luwak’koffie proeven, al geruime tijd gekend als de duurste koffie ter wereld.

UbudDag 6
Stop

Ubud - Munduk

Verblijf in SANAK RETREAT - ONE BEDROOM BUNGALOW van dag 7 tot dag 9 - Alternatieven: THE DAMAI - POOL STUDIO, MODING PLANTATION - LUXURY SUITE
 Meer informatie over de accommodaties en keuzemogelijkheden?

Na een vroeg ontbijt vertrekken we naar een typisch Balinees dorp. We springen op de fiets en ontdekken onder andere de vroegmarkt, een schooltje en een typische woning. We zetten de reis verder naar de rijstterrassen van Jatiluwih, een adembenemd panorama en Unesco Werelderfgoed. Een stop aan het apenbos, Monkey Forrest mag ook niet ontbreken. De tocht gaat verder naar het meer van Tambligan. Hier maak je samen met onze gids en een lokale ranger een wandeling, de ranger zal je alles leren over de verschillende planten. Terugkeren doen we per boot over het meer, geen nood je moe zelf niet roeien!

Ubud - MundukDag 7
Stop

Munduk

Geniet van een heerlijke vrije dag. Lekker niets doen of verken de omgeving. Prachtige koffie plantages liggen vlak bij je hotel. Breng een bezoek aan de unieke waterval van Munduk

MundukDag 8
Stop

Munduk - Singaraja

Verblijf in DYNASTY RESORT BEACH CAMP - Beach Camp tent van dag 9 tot dag 11 - Alternatief: THE MENJANGAN - monsoon deluxe
 Meer informatie over de accommodaties en keuzemogelijkheden?

We verlaten Munduk voor dag en douw om aan boord te gaan van een boot, op zoek naar dolfijnen, dit in de stad van de dolfijnen Lovina. We voorzien een privé boot voor het hele gezelschap. Daarna gaat de reis eerst naar de Git Git watervallen om vervolgens een bezoek te brengen aan Brahma Vihara Arama, een boeddhistisch klooster in Noord-Bali. Indien je wenst kan je voor aankomst in het nationale park nog halt houden aan de Hatten Wine Farm, waar je de typisch Balinese Hatten-wijn kan proeven. (gesloten op zondag, inkom en proeverij optioneel)

Dag 9
Stop

Optioneel: Snorkeltour Menjangan

Deze excursie is enkel mogelijk indien u verblijft in het hotel The Menjangan. Tijdens deze tour zal u gaan snorkelen in Bajul Bay met een lokale gids van het hotel. Het materiaal is inclusief.

Snorkeltour MenjanganDag 9
Stop

Singaraja

Samen met je gids en een lokale ranger maak je een trektocht door het nationale park, op zoek naar de ‘black monkey’. Optioneel kan je een snorkeltocht maken naar Menjangan Island.

SingarajaDag 10
Stop

Singaraja - Sanur

Verblijf in Hyatt Regency - STANDAARD ROOM van dag 11 tot dag 15 - Alternatieven: SUDAMALA SUITES - DELUXE GARDEN SUITE, THE PAVILLIONS BALI - 1 BEDROOM GARDEN VILLA, SAMABE SUITES & VILLAS - OCEAN FRONT SUITE
 Meer informatie over de accommodaties en keuzemogelijkheden?

Een eerste stop in Busung Biu Village geeft uit op prachtige vergezichten en in Pupuan heb je een zicht op Bali’s mooiste rijstterrassen. Daarna bezoek aan de Tanah Lot Tempel, midden in zee. Bij laag water kan je de tempel te voet bereiken over een zanddam. Je sluit de dag af in de tempel van de koninklijke familie en met een bezoek aan enkele lokale marktjes.

Singaraja - SanurDag 11
Stop

Sanur

Enkele vrije dagen om te ontspannen aan het strand. Op een van de avonden bezoek je de tempel van Uluwatu en beleef je de traditionele Kecak-dans vanop de eerste rij.

SanurDag 12
Stop

Terugvlucht

De laatste dag van de reis en terugvlucht.

Dag 15
Vlucht

Aankomst

Aankomst in Zaventem of Amsterdam.

Dag 16
Stel uw reis samen en bereken de prijs

   Hotels binnen deze rondreis

Dag 2 - 4
  • HOTEL OPTIE 1ALILA MANGGIS - superior kamer

    ALILA MANGGIS - superior kamer

    Hotel Alila Manggis is gelegen in Oost-Bali in Candidasa aan de zee met zicht op de majestueuze Mount Agung, de meest heilige berg van Bali. In dit hotel komt u volledig tot rust, relax aan het prachtige zwembad of neem een duik in de oceaan. De omgeving is fenomenaal, u kan hier prachtige wandelingen maken in de natuur of gewoon heerlijk genieten van uw hotel.

    De kamers zijn voorzien van al het moderne comfort, we voorzien in onze rondreizen de superior kamers, deze zijn zeer mooi gelegen op het gelijkvloers en hebben een rechtstreekse toegang tot de tuin. Indien u wenst kan u een upgrade doen naar een hoger kamertype.

    Gratis WIFI

    ALILA MANGGIS
  • ALTERNATIEF HOTEL OPTIE 2CANDI BEACH RESORT - LUXURY OCEAN VIEW SUITE

    CANDI BEACH RESORT - LUXURY OCEAN VIEW SUITE

    Ontsnap aan de drukte van Zuid Bali en omarm de rust van het vreedzame Oost-Bali. Dit charmante resort bevindt zich in een prachtige tuin die uitgeeft een mooie eigen wit zandstrand. De traditionele architectuur maakt gebruik van lokale materialen uit Bali en de naburige Indonesische eilanden. Welkom in deze oase van rust.
    Families logeren in super de luxe Ocean View Pool villa's van maar liefst 300m², met een eigen groot zwembad. Tevens is er een jacuzzi aanwezig.

    CANDI BEACH RESORT
Dag 4 - 7
  • HOTEL OPTIE 1ALAYA RESORT - DELUXE KAMER

    ALAYA RESORT - DELUXE KAMER

    Stap binnen in het 5* Alaya resort in Ubud. Het hotel is uiterst centraal gelegen vlak bij het centrum van Ubud en omringd door prachtige rijstvelden. De 60 luxekamers zijn in een Balinese stijl ingericht. Kortom een plek waar u zal kunnen tot rust komen.

    ALAYA RESORT
  • ALTERNATIEF HOTEL OPTIE 2ALILA UBUD - superior kamer

    ALILA UBUD - superior kamer

    Hotel Alila Ubud is rustig gelegen tussen de rijstvelden aan de éne kant en aan de Ayuang rivier aan de andere kant. Het resort ligt op minder dan 15 minuten van het centrum van Ubud. Het is een 'echt' boutique hotel, met prachtige kamers, een uniek zwembad en een heerlijke keuken. Balireizen kiest voor zijn rondreizen de Superior kamers, deze zijn steeds op de 1ste verdieping gelegen en bieden een prachtig zicht op de vallei. Voor een kleine toeslag kan u tevens kiezen voor de 'deluxe' kamers, deze hebben een leuke buitenbadkamer als extraatje. Andere mogelijke kamertypes; Valley Villa, Pool Villa & Terrace Tree Villa.

    GRATIS WIFI

    ALILA UBUD
  • ALTERNATIEF HOTEL OPTIE 3MAYA UBUD - IMPRESSIVE FOREST SUITE

    MAYA UBUD - IMPRESSIVE FOREST SUITE

    Trendy resort met schitterende ligging en complete uitrusting. Alles is hier ontworpen om lichaam en geest te verwennen, van de betoverende infinity-pool tot het knusse spa-paviljoen bij de zachtjes kabbelende rivier. Een echte aanrader

    MAYA UBUD
Dag 7 - 9
  • HOTEL OPTIE 1SANAK RETREAT - ONE BEDROOM BUNGALOW

    SANAK RETREAT - ONE BEDROOM BUNGALOW

    Eén woord FANTASTISCH. Het Sanak retreak hotel is een subliem hotel met een al even unieke ligging. Het is een rustgevend toevluchtsoord, omgeven door weelderige rijstvelden. en koffie plantages. Het hotel beschikt naar een prachtig zwembad over een super leuk terras voor yoga en meditatie. gratis wifi

    SANAK RETREAT
  • ALTERNATIEF HOTEL OPTIE 2THE DAMAI - POOL STUDIO

    THE DAMAI - POOL STUDIO

    Dit hotel is niet in Munduk gelegen maar dichter bij Lovina. Het is een zeer knap hotel, vanuit ieder hoekje heb je een prachtig verzicht. Geniet van de luxe en laat je verwennen in dit verborgen pareltje.
    We voorzien standaard een verblijf in een pool studio, geniet dus van je privé zwembad !

    THE DAMAI
  • ALTERNATIEF HOTEL OPTIE 3MODING PLANTATION - LUXURY SUITE

    MODING PLANTATION - LUXURY SUITE

    Gelegen op 1000m hoogte vinden we hotel Moding Plantation, mooi genesteld tussen de koffie plantages. Vanuit het infinity zwembad kan u genieten van de schilderachtige zichten op de bergvlakes en koffieplantages. Het is een echt charme hotel met al het moderne comfort dat u nodig heeft.

    Voor onze rondreizen voorzien een verblijf in één van de garden suites. Indien u wenst kan u ook kiezen voor een villa met privé zwembad.

    GRATIS WIFI

    MODING PLANTATION
Dag 9 - 11
  • HOTEL OPTIE 1DYNASTY RESORT BEACH CAMP - Beach Camp tent

    DYNASTY RESORT BEACH CAMP - Beach Camp tent

    Welkom in dit splinternieuwe resort (geopend september 2016) ! Dit 'tenten' resort is één en al luxe. Vanaf ieder plekje van dit resort heb je een adembenemend zicht op de baai van Menjangan. De tenten zijn luxe kamers met prachtig meubilair en alle sanitaire voorzieningen. Een echte aanrader. Balirzizen was als eerste om dit resort te verkennen, naar onze mening 10/10.

    DYNASTY RESORT BEACH CAMP
  • ALTERNATIEF HOTEL OPTIE 2THE MENJANGAN - monsoon deluxe

    THE MENJANGAN - monsoon deluxe

    Rustig gelegen in Noord-West Bali vinden we het prachthotel The Menjangan. Dit is het enige luxe resort dat gelegen is in het nationale park en aan de ongerepte noordkust. Naast een zeer leuk restaurant biedt dit hotel tal van faciliteiten. De kamers zijn uitgerust met al het moderne comfort, wij voorzien de monsoon deluxe kamers. Wil u echt exclusief genieten boek dan een verblijf in één van de prachtige beach villa's. GRATIS WIFI

    THE MENJANGAN
Dag 11 - 15
  • HOTEL OPTIE 1Hyatt Regency - STANDAARD ROOM

    Hyatt Regency - STANDAARD ROOM

    Het Hyatt Regency hotel is gelegen op de mooiste locatie van Sanur. Omgeven door een prachtige tuin op het strand. Zet je echter een voet buiten het hotel dan sta je pal in het levendige centrum van Sanur. Het hotel werd zopas volledige gerenoveerd en straalt luxe uit. Kortom genieten ....

    Hyatt Regency
  • ALTERNATIEF HOTEL OPTIE 2SUDAMALA SUITES - DELUXE GARDEN SUITE

    SUDAMALA SUITES - DELUXE GARDEN SUITE

    Als u op zoek bent naar een echt charme boutique hotel, zoek dan niet verder. Hotel Sudamala heeft alles om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Het hotel is gelegen pal in het centrum van Sanur. Op minder dan 5 minuten wandelen kom je op een prachtig privé strand van het hotel. Als u het hotel binnenstapt ervaart u een rust zoals u dat in geen ander hotel zal meemaken en dit midden in het centrum. De 34 kamers zijn prachtig ingericht in een lokale stijl maar met al het moderne comfort. Wij voorzien een verlbijf in de rustig gelegen Garden Suite kamers.

    SUDAMALA SUITES
  • ALTERNATIEF HOTEL OPTIE 3THE PAVILLIONS BALI - 1 BEDROOM GARDEN VILLA

    THE PAVILLIONS BALI - 1 BEDROOM GARDEN VILLA

    Logeer in dit prachtige hotel. Je hebt de keuze uit een ruimte villa of een luxe villa van maar liefst 270m² met twee slaapkamers en een privé zwembad (standaard voorzien in de familierizen). U beschikt tevens over een ruime living, een sundeck en een leuke tuin. En dit in het centrum van Sanur op enkele passen van het strand, een echte aanrader.

    THE PAVILLIONS BALI
  • ALTERNATIEF HOTEL OPTIE 4SAMABE SUITES & VILLAS - OCEAN FRONT SUITE

    SAMABE SUITES & VILLAS - OCEAN FRONT SUITE

    Welkom in het paradijs. Logeer in dit pareltje gelegen aan de kusten van Nusa Dua. Uniek aan dit hotel, mits een toeslag kan je logeren op basis van ULTRA All Inclusive waar naast de maatlijden en drankjes ook massages enz zijn inbegrepen (toeslag +- 150 euro pp/nacht)

    SAMABE SUITES & VILLAS
Stel uw reis samen en bereken de prijs

   Praktische informatie

Vanaf de aankomst op de luchthaven van Denpasar tot uw vertrek zal u in de watten gelegd worden door uw privé gids. Onze prijzen zijn allesomvattend, de vluchtprijs is standaard niet inclusief, wij volgen alle promo's en bieden tevens speciale tarieven bij diverse maatschappijen.



  • rondreis met uw eigen privé gids (1 gids voor de hele reis)
  • ontbijt
  • vellbijf in luxe hotel
  • lokale taksen