Familiereis Bali

Unieke familiereis doorheen Bali. Tijdens deze reis bezoeken we naast de klassieke hoogtepunten diverse bezienswaardigheden die zéér tof zijn voor kinderen. Wat dacht u van een bezoek aan een Olifantenpark of een waterpretpark. Per boot op zoek naar dolfijnen, een tocht per catamaran en we eindigen de reis met een strandvakantie, indien u wenst kan u kiezen voor een All inclusive formule. VASTE PRIJS VOOR KINDEREN (< 12j) 500 euro (max. 2 kinderen, vlucht niet incl.)

top hoogtepunten
  • Safari Park
  • Waterpark
  • tempels
  • nationaal natuurpark
  • lokaal dorp
  • fietstocht
top plaatsen
  • Candidasa
  • Ubud
  • Munduk
  • Nationale park
  • Sanur
Reisprogramma
Accommodaties
Wat is inbegrepen?

Uniek programma voor families met kinderen

Vlucht

Heenvlucht

Vertrek voor een lange maar aangename vlucht naar "het goden eiland" Bali.

Dag 1
Stop

Candidasa

Verblijf in CANDI BEACH RESORT - DELUXE GARDEN ROOM van dag 2 tot dag 4
 Meer informatie over de accommodaties en keuzemogelijkheden?

Onthaal op de luchthaven, kennismaking met uw privé gids die u de hele reis zal vergezellen. Aansluitend transfer naar uw hotel. Afhankelijk van het uur van aankomst brengen we nog een bezoek aan de lelie vijvers van Candidasa. Uw gids zal bij iedere excursie gekoelde drankjes bijhebben. Na een deugddoende nachtrust kan u genieten van een vrije dag en zo gebruik maken van de faciliteiten van uw hotel. Gewoon relaxen aan het zwembad of een wandeling maken tussen de rijstvelden, alles is mogelijk.

CandidasaDag 2
Stop

Candidasa - Ubud

Verblijf in ALAYA RESORT - DELUXE KAMER van dag 4 tot dag 7
 Meer informatie over de accommodaties en keuzemogelijkheden?

Na een heerlijk ontbijt check out, u maakt een volledige dagexcursie alvorens aan te komen in Ubud. Ons eerste bezoek brengt ons naar Tenganan. Hier wordt u volledig ondergedompeld in de lokale cultuur van het kastensysteem. De bewoners van Tenganan zijn namelijk de oorspronkelijke Balinezen en zullen u laten proeven van hun cultuur door de vele verhalen die ze te vertellen hebben. In dit dorp is nog duidelijk het kastensysteem merkbaar. Ook voor kinderen zal de wandeling door de diverse straatjes zeer leuk zijn. We nemen de lunch in Rendang.
Onze volgende stop brengt ons naar het water paleis ‘Tirta Gangga’. Dit paleis was de geliefkoosde plaats van de laatste Raja van Amlapura. Een bezoek aan de moedertempel, ‘Besakih’ mag natuurlijk ook niet ontbreken op deze reis. Op zoek naar eeuwige jeugd? De mythische bergbronnen worden geacht een geneeskrachtig en verjongend effect te hebben. Onze laatste stop voor vandaag is aan The Elephant Cave, een tempelcomplex dat niets aan de verbeelding overlaat.

Candidasa - UbudDag 4
Stop

Ubud

Vandaag staat de de dag in teken van de kinderen. In de voormiddag kunnen ze genieten van de zwembaden van je hotel, in de namiddag vertrekken we op uitstap naar het Olifantenpark. Hier zal u kennis maken met hun 'kunstjes'.

UbudDag 5
Stop

Inbegrepen: OLIFANTENPARK UBUD

Stap binnen in het mooiste Olifantenpark van Ubud. U zal versteld staan wat deze dieren kunnen, geniet van de diverse shows. (inkom inclusief)

OLIFANTENPARK UBUDDag 5
Stop

Ubud

Vandaag beginnen we indien u wenst met een bezoek aan een traditionele ‘Barong dans’(niet inclusief). Na dit spektakel zetten we koers richting ‘Mas’, dit dorp staat gekend voor zijn houtsnijwerk. Op naar hoger gelegen gebied, we reizen verder naar Gunung Kawi, Berg der dichters. Deze tempel stamt uit de 11de eeuw en men vermoedt dat dit de begraafplaats is van koning Anak Wungsu en zijn vele vrouwen. Vervolgens brengt onze gids u na een leuke tocht naar de Kintamani vulkaan waar we de lunch gebruiken. Hierna dalen we terug af naar het Batur meer waar we met een lokale visser een boottocht maken. Na deze ongetwijfeld prachtige dag keren we terug naar ons hotel.

UbudDag 6
Stop

Ubud - Munduk

Verblijf in MODING PLANTATION - Two bedroom Coffee villa van dag 7 tot dag 8 - Alternatief: SANAK RETREAT - TWO BEDROOM BUNGALOW
 Meer informatie over de accommodaties en keuzemogelijkheden?

We vertrekken ’s morgens vroeg voor een fietstocht in een typisch Balinees dorp, we ontdekken samen de lokale markt, de dorpstempel enz. U zal hier geen andere toeristen tegenkomen. De tocht gaat met de wagen verder richting het noorden waarbij we een stop maken aan het meer van Buyan, gekend voor de aapjes. De kinderen krijgen de mogelijkheid deze dieren te voeren wat ongetwijfeld hilarische foto's zal opleveren. Vervolgens maken we eerst een wandeling gevolgd door een boottocht op het Tamblingan meer. De door Unesco werelderfgoed beschermde rijstterrassen van Jatiluwih staan vandaag op het programma alvorens aan te komen in ons hotel. Overnachten doen we op grote hoogte in Munduk te midden van de koffieplantages.

Vandaag logeert u in een prachtige villa met twee slaapkamers temidden van de koffie plantages

Ubud - MundukDag 7
Stop

Munduk - Pemuteran

Verblijf in AMERTHA VILLA - FAMILY POOL VILLA van dag 8 tot dag 10
 Meer informatie over de accommodaties en keuzemogelijkheden?

Na onze nacht in Munduk vertrekken we richting Lovina waar we per boot op zoek gaan naar Dolfijnen. Vervolgens brengen we een bezoek aan Brahma vihara-arama, boeddhistisch klooster in noord Bali. Vervolgens gaat de reis verder naar Pemutran, misschien wel het mooiste stukje van Bali. Jullie logeren hier aan de rand van het nationale park in je eigen villa met privé zwembad.

Munduk - PemuteranDag 8
Stop

Pemuteran

Vrije dag om te genieten van je villa of de prachtige natuur of waag u aan een snorkeltocht. Indien u wenst kunnen wij een tocht door het nationale park organiseren. U zal dan samen met een ranger en uw privé gids dit stukje ongerepte natuur bezoeken.

Dag 9
Stop

Pemuteran - Benoa / Sanur

Verblijf in OASIS LAGOON - Family Duplex room van dag 10 tot dag 14 - Alternatieven: SOL BEACH HOUSE - FAMILY SUITE BLUE, THE PAVILLIONS BALI - 2 BEDROOM POOL VILLA, MACA VILLAS - TWO BEDROOM POOL VILLA
 Meer informatie over de accommodaties en keuzemogelijkheden?

Na de check out gaat de rit richting het zuiden waar u pas op het einde van de dag zal aankomen. We maken eerst een stop in Pupuan, hier zal u genieten van de mooiste rijstterrassen van Bali. Hierna brengen we een bezoek aan het lieflijk tempeltje van Tanah Lot. Tot slot brengen we een bezoek aan de tempel van de Koninklijke familie en enkele marktjes.

Dag 10
Stop

Sanur / Benoa

Enkele vrije dagen om te genieten van het strand. We maken tijdens één van deze dagen nog een tocht per Catamaran naar het eiland Lembongan, met de gelegenheid tot snorkelen, zwemmen, inclusief een heerlijk buffet en drankjes.. Er staat tevens nog een bezoek aan het waterpretpark 'waterbom' op het programma (inkom niet inclusief). Een echt waterpretpark met tal van glijbanen.

U kan voor deze laatste 4 nachten kiezen, ofwel een verblijf u in het zéér mooie Oasis Lagoon hotel in een duplex kamer of logeren een all inclusive hotel in Benoa.

Sanur / BenoaDag 11
Vlucht

Terugvlucht

De laatste dag van de reis alvorens uw terugkeer naar België, Uw gids komt u ophalen in het hotel voor de terugvlucht.

Dag 14
Stop

Aankomst

Aankomst in Zaventem of Amsterdam

Dag 15
Stel uw reis samen en bereken de prijs

   Hotels binnen deze rondreis

Dag 2 - 4

CANDI BEACH RESORT - DELUXE GARDEN ROOM

Ontsnap aan de drukte van Zuid Bali en omarm de rust van het vreedzame Oost-Bali. Dit charmante resort bevindt zich in een prachtige tuin die uitgeeft een mooie eigen wit zandstrand. De traditionele architectuur maakt gebruik van lokale materialen uit Bali en de naburige Indonesische eilanden. Welkom in deze oase van rust.
Families logeren in super de luxe Ocean View Pool villa's van maar liefst 300m², met een eigen groot zwembad. Tevens is er een jacuzzi aanwezig.

CANDI BEACH RESORT
Dag 4 - 7

ALAYA RESORT - DELUXE KAMER

Stap binnen in het 5* Alaya resort in Ubud. Het hotel is uiterst centraal gelegen vlak bij het centrum van Ubud en omringd door prachtige rijstvelden. De 60 luxekamers zijn in een Balinese stijl ingericht. Kortom een plek waar u zal kunnen tot rust komen.

ALAYA RESORT
Dag 7 - 8
  • HOTEL OPTIE 1MODING PLANTATION - Two bedroom Coffee villa

    MODING PLANTATION - Two bedroom Coffee villa

    Gelegen op 1000m hoogte vinden we hotel Moding Plantation, mooi genesteld tussen de koffie plantages. Vanuit het infinity zwembad kan u genieten van de schilderachtige zichten op de bergvlakes en koffieplantages. Het is een echt charme hotel met al het moderne comfort dat u nodig heeft.

    Voor onze rondreizen voorzien een verblijf in één van de garden suites. Indien u wenst kan u ook kiezen voor een villa met privé zwembad.

    GRATIS WIFI

    MODING PLANTATION
  • ALTERNATIEF HOTEL OPTIE 2SANAK RETREAT - TWO BEDROOM BUNGALOW

    SANAK RETREAT - TWO BEDROOM BUNGALOW

    Eén woord FANTASTISCH. Het Sanak retreak hotel is een subliem hotel met een al even unieke ligging. Het is een rustgevend toevluchtsoord, omgeven door weelderige rijstvelden. en koffie plantages. Het hotel beschikt naar een prachtig zwembad over een super leuk terras voor yoga en meditatie. gratis wifi

    SANAK RETREAT
Dag 8 - 10

AMERTHA VILLA - FAMILY POOL VILLA

Het Amertha Bali Villas hotel ligt in het noordwesten van Bali, tussen de zee en het nationale park. De villa's zijn opgetrokken in lokale stijl met al het moderne comfort dat je je kan indenken. Naast je eigen zwembad kan je terecht in het algemene zwembad met zicht op zee. Geniet tevens van de heerlijke maaltijden aan zeer lage prijzen.

AMERTHA VILLA
Dag 10 - 14
  • HOTEL OPTIE 1OASIS LAGOON - Family Duplex room

    OASIS LAGOON - Family Duplex room

    Op enkele minuten wandelen van het strand vinden we in het gezellige centrum The Oasis Lagoon hotel. U zal logeren in een ruime duplex familiekamer.

    OASIS LAGOON
  • ALTERNATIEF HOTEL OPTIE 2SOL BEACH HOUSE - FAMILY SUITE BLUE

    SOL BEACH HOUSE - FAMILY SUITE BLUE

    Genieten van een luxe All Inclusive vakantie op Bali? Dan kiest u voor het Sol Beach House! Dit All Inclusive resort ligt aan het mooie brede zandstrand van Benoa. Naast de maaltijden zijn de drankjes inbegrepen. (frisdranken, bier, wijn en overige lokale alcoholische dranken) Tevens is er gratis wifi. Met tal van sportfaciliteiten is het een echte aanraders voor families.

    SOL BEACH HOUSE
  • ALTERNATIEF HOTEL OPTIE 3THE PAVILLIONS BALI - 2 BEDROOM POOL VILLA

    THE PAVILLIONS BALI - 2 BEDROOM POOL VILLA

    Logeer in dit prachtige hotel. Je hebt de keuze uit een ruimte villa of een luxe villa van maar liefst 270m² met twee slaapkamers en een privé zwembad (standaard voorzien in de familierizen). U beschikt tevens over een ruime living, een sundeck en een leuke tuin. En dit in het centrum van Sanur op enkele passen van het strand, een echte aanrader.

    THE PAVILLIONS BALI
  • ALTERNATIEF HOTEL OPTIE 4MACA VILLAS - TWO BEDROOM POOL VILLA

    MACA VILLAS - TWO BEDROOM POOL VILLA

    Wondermooie villa's met privé zwermbad. Het strand en het levendige centrum liggen op slechts 5 minuten wandelen. Elke villa is uitgerust met een flatscreen-tv, een iPod-dock en een dvd-speler. De badkamer heeft een vrijstaand bad en een dubbele wastafel. Genieten in pure luxe

    MACA VILLAS
Stel uw reis samen en bereken de prijs

   Praktische informatie

Vanaf de aankomst op de luchthaven van Denpasar tot uw vertrek zal u in de watten gelegd worden door uw privé gids. Onze prijzen zijn allesomvattend, de vluchtprijs is standaard niet inclusief, wij volgen alle promo's en bieden tevens speciale tarieven bij diverse maatschappijen.

  • rondreis met uw eigen privé gids (1 gids voor de hele reis)
  • ontbijt
  • vellbijf in luxe hotel
  • lokale taksen
  • inkomgelden
  • ...