Familiereis Bali 2024

Unieke familiereis doorheen Bali. Tijdens deze reis bezoeken we naast de klassieke hoogtepunten diverse bezienswaardigheden die zéér tof zijn voor kinderen. We voorzien voldoende vrije tijd in de diverse hotels en zo goed als alle excrusies zijn aangepast voor kinderen. Uniek programma!! De hotels zijn stuk voor stuk toppertjes, allemaal met privé zwembad. VASTE PRIJS VOOR KINDEREN (< 12j) 250 euro (max. 2 kinderen, vlucht niet incl.)

top hoogtepunten
  • Tempels
  • Safari Park
  • Rafting
  • Dolfijnen
  • Nationale Park
  • Fietstocht
  • Top hotels
top plaatsen
  • Candidasa
  • Ubud
  • Munduk
  • Nationale park
  • Sanur
Reisprogramma
Accommodaties
Wat is inbegrepen?

Uniek programma voor families met kinderen - nieuw programma 2021

Vlucht

Heenvlucht

Vertrek voor een lange maar aangename vlucht naar "het goden eiland" Bali. Bij BaliReizen kiest u zelf vanaf welke luchthaven u wenst te vertrekken, Brussel, Amsterdam, Düsseldorf ...

Dag 1
Stop

Candidasa

Verblijf in CANDI BEACH RESORT - LUXURY POOL VILLA van dag 2 tot dag 4
 Meer informatie over de accommodaties en keuzemogelijkheden?

Onthaal op de luchthaven, kennismaking met uw privé gids die u de hele reis zal vergezellen. Aansluitend transfer naar uw hotel. Afhankelijk van het uur van aankomst brengen we nog een bezoek aan de lelie vijvers van Candidasa. Uw gids zal bij iedere excursie gekoelde drankjes bijhebben. Geniet van de faciliteiten van uw hotel.

Dag 2
Stop

Candidasa

Na het ontbijt komt de gids jullie ophalen voor een bezoek aan het Bali Safari & Marine Park.
Ontdek meer dan 60 verschillende diersoorten in het Bali Safari & Marine Park. Ga mee op de spannende safarireis, bekijk een unieke voorstelling in het Bali Theatre en geniet van wild waterplezier in de Fun Zone en het waterpark. Stap in de tram voor de safarireis en kom langs unieke habitats waarin de jungle van Zuidoost-Azië, de Afrikaanse savanne en het Indiase subcontinent zijn nagebootst. Zie hoe de dieren naar je raampje toe komen en bewonder ze van dichtbij. Je ziet zebra's, leeuwen en zelfs een zeldzame witte neushoorn.
Neem vervolgens plaats voor de fascinerende show met olifanten en andere dieren. In de Bali Agung-show wordt de unieke cultuur van Bali onder de aandacht gebracht en komen er diverse dieren langs.

Wens je liever een dagje te relaxen n de lange vlucht, dat kan ook, bij BaliReizen kan je immers je reis volledig naar wens laten aanpassen.

Candidasa Dag 3
Stop

Candidasa - Ubud

Verblijf in SANTI MANDALA VILLA & SPA - POOL VILLA TWO BEDROOM van dag 4 tot dag 7
 Meer informatie over de accommodaties en keuzemogelijkheden?

Check-out na een heerlijk ontbijt. Je maakt een volledige dagexcursie alvorens aan te komen in Ubud. Ons eerste bezoek brengt ons naar Tenganan. Hier word je volledig ondergedompeld in de lokale cultuur van het kastensysteem. De bewoners van Tenganan zijn namelijk de oorspronkelijke Balinezen en laten je hun cultuur proeven door de vele verhalen die ze te vertellen hebben. In dit dorp
is het kastensysteem nog duidelijk merkbaar. Ook voor kinderen zal de wandeling door de diverse straatjes zeer leuk zijn.

Onze volgende stop brengt ons naar het waterpaleis ‘Tirta Gangga’. Dit paleis was de geliefkoosde plaats van de laatste Raja van Amlapura. In het waterpaleis mogen de kinderen de vissen eten geven. Een bezoek aan de moedertempel ‘Besakih’ mag natuurlijk ook niet ontbreken op deze reis. Op zoek naar eeuwige jeugd? De mythische bergbronnen worden geacht een geneeskrachtig en verjongend effect te hebben. Onze laatste stop voor vandaag is aan The Elephant Cave, een tempelcomplex dat niets aan de verbeelding overlaat.

Candidasa - UbudDag 4
Stop

Ubud

Vandaag ACTIE !
We vertrekken voor een leuke rafting tocht (voor alle leeftijden geschikt). Tijdens deze rafting tocht zal u varen op de wondermooie Ayung rivier, deze rivier wordt geflankeerd door mooie groene kliffen. aansluitend geniet u van een heerlijke lunch (inclusief). Namiddag heeft u nog tijd om te genieten van het zwembad van uw hotel of het centrum van Ubud te ontdekken.

UbudDag 5
Stop

Ubud

‘s Voormiddags ontdekken we de omgeving van Ubud met een Volkswagen-oldtimer. In de namiddag ruilen we de oldtimer voor wat meer comfort, op het programma staat een bezoek aan Goa Gajah, de zogenaamde olifantsgrot. Een dikke laag vulkanische as en modder doen de ingang van de grot eruitzien als een monsterlijk wezen met een wijde open mond. 20 kilometer van het centrum van Ubud ligt Gunung Kawi, ‘Berg der Dichters’. Naar alle waarschijnlijkheid is de tempel uit de 11e eeuw de begraafplaats van Koning Anak Wungsu en zijn vele vrouwen. Een beklimming van 371 treden brengt je naar de steile riviervallei van Pakrisan, waar een prachtig uitzicht je opwacht. De Kintamani-vulkaan en een bezoek aan een waterval waar de kinderen kunnen zwemmen, sluiten de dag af.

Dag 6
Stop

Ubud - Lovina

Verblijf in THE LOVINA - TWO BEDROOM POOL VILLA van dag 7 tot dag 9
 Meer informatie over de accommodaties en keuzemogelijkheden?

We vertrekken ’s morgens vroeg voor een fietstocht in een typisch Balinees dorp, we ontdekken samen de lokale markt, de dorpstempel enz. U zal hier geen andere toeristen tegenkomen. De tocht gaat met de wagen verder richting het noorden waarbij we een stop maken aan het meer van Buyan, gekend voor de aapjes. De kinderen krijgen de mogelijkheid deze dieren te voeren wat ongetwijfeld hilarische foto's zal opleveren. Vervolgens maken we eerst een wandeling gevolgd door een boottocht op het Tamblingan meer. De door Unesco werelderfgoed beschermde rijstterrassen van Jatiluwih staan vandaag op het programma alvorens aan te komen in ons hotel. Indien er voldoende tijd over is brengen we nog een bezoek aan de Git Git watervallen.

Ubud - LovinaDag 7
Stop

Lovina

Vandaag vroeg uit de veren, we gaan per boot op zoek naar dolfijnen, met een 99% zekerheid dat u er zal zien. Geniet tevens van de wondermooie zonsopgang. De rest van de voormiddag kan u relexen, in de namiddag brengen we nog een bezoek aan de bekende GitGit watervallen.

Dag 8
Stop

Lovina - Pemuteran

Verblijf in AMERTHA VILLA - FAMILY POOL VILLA van dag 9 tot dag 11
 Meer informatie over de accommodaties en keuzemogelijkheden?

Na het ontbijt gaan we richting het nationale park, eerst brengen we een bezoek aan Brahma vihara-arama, boeddhistisch klooster in noord Bali. Vervolgens gaat de reis verder naar Pemutran, misschien wel het mooiste stukje van Bali. Onderweg maken we nog een stop aan de 'hatten farms', de bekendste wijnmaken van Bali.

Dag 9
Stop

Nationale Park

Vandaag een 'vrije' dag in dit wonderlijke stukje van Bali. Ga op zoek naar de Black Monkey in het nationale park of maak een snorkeltour naar Menjangan Island, deze twee excursies zijn optioneel.

Nationale ParkDag 10
Stop

Pemuteran - Sanur

Verblijf in THE PAVILLIONS BALI - 2 BEDROOM POOL VILLA van dag 11 tot dag 14
 Meer informatie over de accommodaties en keuzemogelijkheden?

Na de check out gaat de rit richting het zuiden waar u pas op het einde van de dag zal aankomen. We maken eerst een stop in Pupuan, hier zal u genieten van de mooiste rijstterrassen van Bali. Hierna brengen we een bezoek aan het lieflijk tempeltje van Tanah Lot. Tot slot brengen we een bezoek aan de tempel van de Koninklijke familie en enkele marktjes.

Dag 11
Stop

Sanur

Enkele vrije dagen om te ontspannen op het strand. Tijdens een van deze dagen maken we nog een tocht per catamaran naar het eiland Lembongan waar je kan snorkelen en zwemmen, inclusief een heerlijk buffet en drankjes. Het mooiste waterpretpark van Azië bezoeken? Optioneel kunnen we toegangskaartje regelen voor ‘Waterbom’, een waterpretpark met wilde glijbanen en attracties voor de echte durvers. Ook voor de allerkleinsten is er heel wat waterpret.

Dag 12
Stop

Terugvlucht

De laatste dag van de reis en terugvlucht.

Dag 14
Stop

Aankomst

Aankomst

Dag 15
Stel uw reis samen en bereken de prijs

   Hotels binnen deze rondreis

Dag 2 - 4

CANDI BEACH RESORT - LUXURY POOL VILLA

Ontsnap aan de drukte van Zuid Bali en omarm de rust van het vreedzame Oost-Bali. Dit charmante resort bevindt zich in een prachtige tuin die uitgeeft een mooie eigen wit zandstrand. De traditionele architectuur maakt gebruik van lokale materialen uit Bali en de naburige Indonesische eilanden. Welkom in deze oase van rust.
Families logeren in super de luxe Ocean View Pool villa's van maar liefst 300m², met een eigen groot zwembad. Tevens is er een jacuzzi aanwezig.

CANDI BEACH RESORT
Dag 4 - 7

SANTI MANDALA VILLA & SPA - POOL VILLA TWO BEDROOM

Zoek je rust dicht bij het centrum (20minuten) dan is dit hotel de ideale keuze met zijn pittorske ligging tussen de rijstvelden. Hier kom je helemaal tot rust.

SANTI MANDALA VILLA & SPA
Dag 7 - 9

THE LOVINA - TWO BEDROOM POOL VILLA

Mooi nieuw hotel gelegen in Lovina op het mooie strand. Geniet van de verschillende zwembaden en restaurants.

Dag 9 - 11

AMERTHA VILLA - FAMILY POOL VILLA

Het Amertha Bali Villas hotel ligt in het noordwesten van Bali, tussen de zee en het nationale park. De villa's zijn opgetrokken in lokale stijl met al het moderne comfort dat je je kan indenken. Naast je eigen zwembad kan je terecht in het algemene zwembad met zicht op zee. Geniet tevens van de heerlijke maaltijden aan zeer lage prijzen.

AMERTHA VILLA
Dag 11 - 14

THE PAVILLIONS BALI - 2 BEDROOM POOL VILLA

Logeer in dit prachtige hotel. Je hebt de keuze uit een ruimte villa of een luxe villa van maar liefst 270m² met twee slaapkamers en een privé zwembad (standaard voorzien in de familierizen). U beschikt tevens over een ruime living, een sundeck en een leuke tuin. En dit in het centrum van Sanur op enkele passen van het strand, een echte aanrader.

THE PAVILLIONS BALI
Stel uw reis samen en bereken de prijs

   Praktische informatie

Vanaf de aankomst op de luchthaven van Denpasar tot uw vertrek zal u in de watten gelegd worden door uw privé gids. Onze prijzen zijn allesomvattend, de vluchtprijs is standaard niet inclusief, wij volgen alle promo's en bieden tevens speciale tarieven bij diverse maatschappijen.

  • rondreis met uw eigen privé gids (1 gids voor de hele reis)
  • ontbijt
  • vellbijf in luxe hotel
  • lokale taksen
  • inkomgelden
  • ...