Familiereis Bali 2019

Unieke familiereis doorheen Bali. Tijdens deze reis bezoeken we naast de klassieke hoogtepunten diverse bezienswaardigheden die zéér tof zijn voor kinderen. We voorzien voldoende vrije tijd in de diverse hotels en zo goed als alle excrusies zijn aangepast voor kinderen. Uniek programma!! De hotels zijn stuk voor stuk toppertjes, enkele met privé zwembad. VASTE PRIJS VOOR KINDEREN (< 12j) 250 euro (max. 2 kinderen, vlucht niet incl.)

top hoogtepunten
 • Tempels
 • Safari Park
 • Rafting
 • Dolfijnen
 • Nationale Park
 • Fietstocht
 • Top hotels
top plaatsen
 • Candidasa
 • Ubud
 • Munduk
 • Nationale park
 • Sanur
Reisprogramma
Accommodaties
Wat is inbegrepen?

Uniek programma voor families met kinderen - nieuw programma 2018

Vlucht

Heenvlucht

Vertrek voor een lange maar aangename vlucht naar "het goden eiland" Bali.

Dag 1
Stop

Candidasa

Verblijf in Sea Breeze - Family room van dag 2 tot dag 4
 Meer informatie over de accommodaties en keuzemogelijkheden?

Onthaal op de luchthaven, kennismaking met uw privé gids die u de hele reis zal vergezellen. Aansluitend transfer naar uw hotel. Afhankelijk van het uur van aankomst brengen we nog een bezoek aan de lelie vijvers van Candidasa. Uw gids zal bij iedere excursie gekoelde drankjes bijhebben. Geniet van de faciliteiten van uw hotel.

Dag 2
Stop

Candidasa

Na het ontbijt komt de gids jullie ophalen voor een bezoek aan het Bali Safari & Marine Park.
Ontdek meer dan 60 verschillende diersoorten in het Bali Safari & Marine Park. Ga mee op de spannende safarireis, bekijk een unieke voorstelling in het Bali Theatre en geniet van wild waterplezier in de Fun Zone en het waterpark. Stap in de tram voor de safarireis en kom langs unieke habitats waarin de jungle van Zuidoost-Azië, de Afrikaanse savanne en het Indiase subcontinent zijn nagebootst. Zie hoe de dieren naar je raampje toe komen en bewonder ze van dichtbij. Je ziet zebra's, leeuwen en zelfs een zeldzame witte neushoorn.
Neem vervolgens plaats voor de fascinerende show met olifanten en andere dieren. In de Bali Agung-show wordt de unieke cultuur van Bali onder de aandacht gebracht en komen er diverse dieren langs.

Candidasa Dag 3
Stop

Candidasa - Ubud

Verblijf in SANTI MANDALA VILLA & SPA - POOL VILLA TWO BEDROOM van dag 4 tot dag 7
 Meer informatie over de accommodaties en keuzemogelijkheden?

Na een heerlijk ontbijt check out, u maakt een volledige dagexcursie alvorens aan te komen in Ubud. Ons eerste bezoek brengt ons naar Tenganan. Hier wordt u volledig ondergedompeld in de lokale cultuur van het kastensysteem. De bewoners van Tenganan zijn namelijk de oorspronkelijke Balinezen en zullen u laten proeven van hun cultuur door de vele verhalen die ze te vertellen hebben. In dit dorp is nog duidelijk het kastensysteem merkbaar. Ook voor kinderen zal de wandeling door de diverse straatjes zeer leuk zijn.
Onze volgende stop brengt ons naar het water paleis ‘Tirta Gangga’. Dit paleis was de geliefkoosde plaats van de laatste Raja van Amlapura. Zeer leuk voor de kinderen is het voeren van de vele vissen.
Een bezoek aan de moedertempel, ‘Besakih’ mag natuurlijk ook niet ontbreken op deze reis. Op zoek naar eeuwige jeugd? De mythische bergbronnen worden geacht een geneeskrachtig en verjongend effect te hebben. Onze laatste stop voor vandaag is aan The Elephant Cave, een tempelcomplex dat niets aan de verbeelding overlaat.

Candidasa - UbudDag 4
Stop

Ubud

Vandaag ACTIE !
We vertrekken voor een leuke rafting toch (voor alle leeftijden geschikt). Tijdens deze rafting tocht zal u varen op de wondermooie Ayung rivier, deze rivier wordt geflankeerd door mooie groene kliffen. aansluitend geniet u van een heerlijke lunch (inclusief). Namiddag heeft u nog tijd om te genieten van het zwembad van uw hotel of het centrum van Ubud te ontdekken.

UbudDag 5
Stop

Ubud

VandNa het ontbijt zetten we koers richting ‘Mas’, dit dorp staat gekend voor zijn houtsnijwerk. Op naar hoger gelegen gebied, we reizen verder naar Gunung Kawi, Berg der dichters. Deze tempel stamt uit de 11de eeuw en men vermoedt dat dit de begraafplaats is van koning Anak Wungsu en zijn vele vrouwen. Vervolgens brengt onze gids u na een leuke tocht naar de Kintamani vulkaan. Hierna dalen we terug af naar het Batur meer waar we met een lokale visser een boottocht maken. Na deze ongetwijfeld prachtige dag keren we terug naar ons hotel.

Dag 6
Stop

Ubud - Lovina

Verblijf in THE LOVINA - Two Bedroom Garden Pool Villa van dag 7 tot dag 9
 Meer informatie over de accommodaties en keuzemogelijkheden?

We vertrekken ’s morgens vroeg voor een fietstocht in een typisch Balinees dorp, we ontdekken samen de lokale markt, de dorpstempel enz. U zal hier geen andere toeristen tegenkomen. De tocht gaat met de wagen verder richting het noorden waarbij we een stop maken aan het meer van Buyan, gekend voor de aapjes. De kinderen krijgen de mogelijkheid deze dieren te voeren wat ongetwijfeld hilarische foto's zal opleveren. Vervolgens maken we eerst een wandeling gevolgd door een boottocht op het Tamblingan meer. De door Unesco werelderfgoed beschermde rijstterrassen van Jatiluwih staan vandaag op het programma alvorens aan te komen in ons hotel.

Ubud - LovinaDag 7
Stop

Lovina

Vandaag vroeg uit de veren, we gaan per boot op zoek naar dolfijnen, met een 99% zekerheid da tu er zal zien. Geniet tevens van de wondermooie zonsopgang. De rest van de voormiddag kan u relexen, in de namiddag brengen we nog een bezoek aan de bekende GitGit watervallen.

Dag 8
Stop

Lovina - Pemuteran

Verblijf in AMERTHA VILLA - FAMILY POOL VILLA van dag 9 tot dag 11
 Meer informatie over de accommodaties en keuzemogelijkheden?

Na het ontbijt gaan we richting het nationale park, eerst brengen we een bezoek aan Brahma vihara-arama, boeddhistisch klooster in noord Bali. Vervolgens gaat de reis verder naar Pemutran, misschien wel het mooiste stukje van Bali. Onderweg maken we nog een stop aan de 'hatten farms', de bekendste wijnmaken van Bali.

Dag 9
Stop

Nationale Park

Samen met uw gids en een lokale ranger gaan we op zoek naar 'The black Monkey', een zeer leuke wandeling door het nationale park.
Rest van de dag vrij, ga zeker eens snorkelen !

Nationale ParkDag 10
Stop

Pemuteran - Sanur

Verblijf in OASIS LAGOON - Family Duplex room van dag 11 tot dag 14 - Alternatieven: THE PAVILLIONS BALI - 2 BEDROOM POOL VILLA, GRAND MIRAGE - FAMILY STUDIO all inclusive
 Meer informatie over de accommodaties en keuzemogelijkheden?

Na de check out gaat de rit richting het zuiden waar u pas op het einde van de dag zal aankomen. We maken eerst een stop in Pupuan, hier zal u genieten van de mooiste rijstterrassen van Bali. Hierna brengen we een bezoek aan het lieflijk tempeltje van Tanah Lot. Tot slot brengen we een bezoek aan de tempel van de Koninklijke familie en enkele marktjes.

Dag 11
Stop

Sanur

Enkele vrije dagen om te genieten van het strand. We maken tijdens één van deze dagen nog een bezoek aan de tempel van Uluwatu, dit doen we 's avonds zodat u kan genieten van het mooie spektakel van dans en vuur. Wenst u een bezoek te brengen aan het waterpretpark 'waterbom' dat kan, (inkom niet inclusief).

Wenst u liever te verblijven op basis van all inclusive kies dan voor het Grand Mirage hotel. Tevens bieden we als alternatief het prachtige Pavillions hotel aan, waar u uw eigen zwembad heeft ....

Dag 12
Stop

Terugvlucht

Dag 14
Stop

Aankomst

Dag 15
Stel uw reis samen en bereken de prijs

   Hotels binnen deze rondreis

Dag 2 - 4

Sea Breeze - Family room

Dit resort in Candidasa ligt aan het strand, binnen 2 km afstand van Andre Spa en Balina Beach. Ook Tanah Ampo en Pura Candidasa liggen binnen 5 km afstand. Een echt TOP hotel.

Sea Breeze
Dag 4 - 7

SANTI MANDALA VILLA & SPA - POOL VILLA TWO BEDROOM

Zoek je rust dicht bij het centrum (20minuten) dan is dit hotel de ideale keuze met zijn pittorske ligging tussen de rijstvelden. Hier kom je helemaal tot rust.

SANTI MANDALA VILLA & SPA
Dag 7 - 9

THE LOVINA - Two Bedroom Garden Pool Villa

Mooi nieuw hotel gelegen in Lovina op het mooie strand. Geniet van de verschillende zwembaden en restaurants.

Dag 9 - 11

AMERTHA VILLA - FAMILY POOL VILLA

Het Amertha Bali Villas hotel ligt in het noordwesten van Bali, tussen de zee en het nationale park. De villa's zijn opgetrokken in lokale stijl met al het moderne comfort dat je je kan indenken. Naast je eigen zwembad kan je terecht in het algemene zwembad met zicht op zee. Geniet tevens van de heerlijke maaltijden aan zeer lage prijzen.

AMERTHA VILLA
Dag 11 - 14
Stel uw reis samen en bereken de prijs

   Praktische informatie

Vanaf de aankomst op de luchthaven van Denpasar tot uw vertrek zal u in de watten gelegd worden door uw privé gids. Onze prijzen zijn allesomvattend, de vluchtprijs is standaard niet inclusief, wij volgen alle promo's en bieden tevens speciale tarieven bij diverse maatschappijen.

 • rondreis met uw eigen privé gids (1 gids voor de hele reis)
 • ontbijt
 • vellbijf in luxe hotel
 • lokale taksen
 • inkomgelden
 • ...