Covid

Covid19 heeft een enorme impact op de reizen naar Indonesië.

Alle reizen vanaf 15/03/2020 werden geannuleerd.  Aangezien Balireizen volledig wettelijk verzekerd is en vergund zijn uw betaalde reissommen veilig.  U kreeg een coronavoucher, een waardebon of een terugbetaling.

Luchtvaartmaatsschappijen en bepaalde hotels betalen ons niet onmiddellijk of misschien zelfs nooit terug, daarom werden deze coronavouchers in het leven geroepen.  Op vervaldatum zullen wij de coronabonnen terugbetalen binnen de 6 maanden zoals wettelijk voorzien.

REIZEN 2021

Vanaf 1/12/2020 is de luchthaven van Depnasar op Bali terug open, voorlopig zijn Belgen nog niet welkom.  Met mondjesmaat worden toeristen toegelaten.   We hopen echter dat deze situatie zal veranderen begin volgend jaar.

  • Voor onze reizen met afreis in 2021 werden er speciale hygiëne maatregelen genomen.  
  • Indien de reis niet doorgaat* zullen we niet meer werken met vouchers maar deze integraal terugbetalen.  voor het landarrangement zal dit onmiddellijk zijn voor de vluchten vanaf het ogenblik dat wij de terugbetaling ontvangen.

* indien er een negatief reisadvies is zullen we de reis annuleren.  We werken niet meer met de kleurencodes enkel met de officiële reisadviezen.  Klik hier voor het actuele reisadvies

Keen on dreaming ...

Keep on travelling...

 

  • Top hotels
  • Top gidsen
  • Onklopbare prijs/kwaliteitsverhouding