The Alila connection

Geniet van de luxe van de Alila hotels en ontdek het godeneiland Bali

top hoogtepunten
  • Cultuur
  • Natuur
  • Bevolking
top plaatsen
  • Ubud
  • Candidasa
  • Uluwatu
Reisprogramma
Accommodaties
Wat is inbegrepen?

Privé rondreis met TOP Alila hotels

Vlucht

Heenvlucht

Vertrek voor een aagename vlucht richting Bali. U heeft de keuze uit diverse maatschappijen.

Dag 1
Stop

Luchthaven - Ubud

Verblijf in ALILA UBUD - superior kamer van dag 2 tot dag 5
 Meer informatie over de accommodaties en keuzemogelijkheden?

Bij aankomt op de luchthaven van Denpasar maakt u kennis met uw privé gids. NA deze kennismaking gaat het in rechte lijn naar uw eerste hotel, Alila Ubud. Ooit uitgeroepen tot één van de 20 mooiste hotels van Azië. Hier zal u drie nachten logeren.

Luchthaven - UbudDag 2
Stop

Ubud

Vandaag heeft u een vrije dag om Ubud te verkennen of om te genieten van de luxe van uw hotel.

Dag 3
Stop

Ubud

Vandaag beginnen we met een bezoek aan een traditionele ‘Barong dans’. Na dit spektakel zetten we koers richting ‘Mas’, dit dorp staat gekend voor zijn houtsnijwerk. Op naar hoger gelegen gebied, we reizen verder naar Gunung Kawi, Berg der dichters. Deze tempel stamt uit de 11de eeuw en, men vermoedt dat dit de begraafplaats is van koning Anak Wungsu en zijn vele vrouwen. Vervolgens brengt onze gids u na een leuke tocht naar de Kintamani vulkaan waar we lunchen. Hierna dalen we terug af naar het Batur meer waar we met een lokale visser een boottocht maken. Na deze ongetwijfeld prachtige dag keren we terug naar ons hotel.

UbudDag 4
Stop

Ubud - Candidasa

Verblijf in ALILA MANGGIS - superior kamer van dag 5 tot dag 7
 Meer informatie over de accommodaties en keuzemogelijkheden?

Na een heerlijk ontbijt check out, u maakt een volledige dagexcursie alvorens aan te komen in Candidasa. Onze eerste stop voor vandaag is aan The Elephant Cave, een tempelcomplex dat niets aan de verbeelding overlaat. Vervolgens zetten we onze ontdekkingstocht verder en brengen we een bezoek aan de moedertempel, ‘Besakih’. Op zoek naar eeuwige jeugd? De mythische bergbronnen worden geacht een geneeskrachtig en verjongend effect te hebben. Lunch in Rendang.

Onze volgende stop brengt ons naar het waterpaleis ‘Tirta Gangga’. Dit paleis was de geliefkoosde plaats van de laatste Raja van Amlapura.
Ons laatste bezoek van vandaag brengt ons naar Tenganan. Hier wordt u volledig ondergedompeld in de lokale cultuur van het kastensysteem. De bewoners van Tenganan zijn namelijk de oorspronkelijke Balinezen en zullen u laten proeven van hun cultuur door de vele verhalen die ze te vertellen hebben. In dit dorp is nog duidelijk het kastensysteem merkbaar.

Ubud - CandidasaDag 5
Stop

Candidasa

Vandaag een volledige dag om het tweede Alila hotel te ontdekken, Alila Candidasa, een prachthotel met een uitzonderlijk mooie ligging. Tussen de vulkaan en de oceaan, alleen al het uitzicht heeft iets magisch.

CandidasaDag 6
Stop

Candidasa - Uluwatu

Verblijf in ALILA VILLA ULUWATU - one bedroom pool villa van dag 7 tot dag 10
 Meer informatie over de accommodaties en keuzemogelijkheden?

Vandaag laten we Oost Bali achter ons en trekken we naar ons laatste verblijf. We brengen eerst nog een bezoek aan het koningklijke paleis en vervolgens aan de bekendste tempel van dit eiland, de tempel van Tanah Lot. Na deze twee bezoeken is het tijd om intrek te nemen in het Alila Uluwatu hotel, of beter gezegd uw privé villa. U logeert als een koning, in een zeer ruime villa met privé zwembad en met een prachtuitzicht. Tijd om drie dagen heerlijk niets te doen en te genieten.

Candidasa - UluwatuDag 7
Stop

Terugvlucht

De laatste dag van de reis alvorens uw terugkeer naar België, Uw gids komt u ophalen in het hotel voor de terugvlucht.

Dag 10
Vlucht

Aankomst

Aankomst in Zaventem of Amsterdam

Dag 11
Stel uw reis samen en bereken de prijs

   Hotels binnen deze rondreis

Dag 2 - 5

ALILA UBUD - superior kamer

Hotel Alila Ubud is rustig gelegen tussen de rijstvelden aan de éne kant en aan de Ayuang rivier aan de andere kant. Het resort ligt op minder dan 15 minuten van het centrum van Ubud. Het is een 'echt' boutique hotel, met prachtige kamers, een uniek zwembad en een heerlijke keuken. Balireizen kiest voor zijn rondreizen de Superior kamers, deze zijn steeds op de 1ste verdieping gelegen en bieden een prachtig zicht op de vallei. Voor een kleine toeslag kan u tevens kiezen voor de 'deluxe' kamers, deze hebben een leuke buitenbadkamer als extraatje. Andere mogelijke kamertypes; Valley Villa, Pool Villa & Terrace Tree Villa.

GRATIS WIFI

ALILA UBUD
Dag 5 - 7

ALILA MANGGIS - superior kamer

Hotel Alila Manggis is gelegen in Oost-Bali in Candidasa aan de zee met zicht op de majestueuze Mount Agung, de meest heilige berg van Bali. In dit hotel komt u volledig tot rust, relax aan het prachtige zwembad of neem een duik in de oceaan. De omgeving is fenomenaal, u kan hier prachtige wandelingen maken in de natuur of gewoon heerlijk genieten van uw hotel.

De kamers zijn voorzien van al het moderne comfort, we voorzien in onze rondreizen de superior kamers, deze zijn zeer mooi gelegen op het gelijkvloers en hebben een rechtstreekse toegang tot de tuin. Indien u wenst kan u een upgrade doen naar een hoger kamertype.

Gratis WIFI

ALILA MANGGIS
Dag 7 - 10

ALILA VILLA ULUWATU - one bedroom pool villa

Het uitzicht dat u heeft vanuit dit hotel is de perfectie ! Gelegen op een heuven op het schiereiland Nusa dua. Ontdek de vreugde van ontspanning in een ongeëvenaard comfot, iedere villa is uniek ontworpen. Zin in pure luwe, logeer dan in Alila Villa Uluwatu.
Uw villa vanmaar liefst 290m² kijkt uit over de oceaan en beschikt over een eigen zwembad en een cabana. Alles wat je maar kan indenken is aanwezig. Puur genieten.

ALILA VILLA ULUWATU
Stel uw reis samen en bereken de prijs

   Praktische informatie

Een volledig begeleide reis met enkele de beste hotels

  • hotels volgens programma
  • privé gids
  • transfers
  • ontbijt