Familiereis Bali 2025

Unieke familiereis doorheen Bali. Tijdens deze reis bezoeken we naast de klassieke hoogtepunten diverse bezienswaardigheden die zéér tof zijn voor kinderen. We voorzien voldoende vrije tijd in de diverse hotels en zo goed als alle excrusies zijn aangepast voor kinderen. Uniek programma!! De hotels zijn stuk voor stuk toppertjes, allemaal met privé zwembad. VASTE PRIJS VOOR KINDEREN (< 12j) 250 euro (max. 2 kinderen, vlucht niet incl.)

top hoogtepunten
  • Tempels
  • Safari Park
  • Rafting
  • Dolfijnen
  • Nationale Park
  • Fietstocht
  • Top hotels
top plaatsen
  • Candidasa
  • Ubud
  • Munduk
  • Nationale park
  • Sanur
Reisprogramma
Accommodaties
Wat is inbegrepen?

Geniet van Bali met het gezin – speciaal samengesteld voor de perfecte familietrip!

Vlucht

Heenvlucht

Je avontuur begint met een vlucht vanuit Zaventem, Düsseldorf of Amsterdam naar het magische eiland Bali, ook wel bekend als het 'eiland van de goden'. Bij BaliReizen werken we samen met de beste luchtvaartmaatschappijen zoals Emirates, Singapore Airlines, en Qatar Airways, zodat je reis in stijl begint.

Dag 1
Stop

Candidasa

Verblijf in CANDI BEACH RESORT - LUXURY POOL VILLA van dag 2 tot dag 4
 Meer informatie over de accommodaties en keuzemogelijkheden?

Bij aankomst op Bali word je opgewacht door jouw privé-gids, die je de hele reis zal begeleiden en je de verborgen pareltjes en hoogtepunten van het eiland laat ontdekken. Je gids blijft de hele reis bij je voor een persoonlijke en authentieke ervaring. Vervolgens word je naar je hotel in Candidasa gebracht, een charmant vissersdorpje dat je terugvoert naar het Bali van twintig jaar geleden.

Onze Gidsen Maken het Verschil
Bij BaliReizen werken we met ons eigen team van lokale gidsen, geboren en getogen op het 'Eiland van de Goden'. Al onze gidsen spreken vloeiend Engels en hebben een diepgewortelde hindoeïstische achtergrond. Dankzij hun kennis van de lokale tradities en gebruiken krijg je niet alleen de beste informatie, maar ook een uniek inzicht in het dagelijks leven op Bali. Bovendien staan onze gidsen bekend om hun zorgzaamheid en hartelijke vriendelijkheid, waardoor je je meteen thuis voelt.
Is er onderweg een festiviteit dan zal de gids een extra stop maken, en door zijn achtergrond zijn we steeds toegelaten om dit vanop de eerste rij te bewonderen

Dag 2
Stop

Candidasa - Ubud

Verblijf in THE WESTIN UBUD - DELUXE GARDEN VIEW van dag 4 tot dag 7
 Meer informatie over de accommodaties en keuzemogelijkheden?

Na een heerlijk ontbijt check je uit en begin je aan een dag vol avontuur. De eerste stop is het traditionele dorp Tenganan, waar je wordt ondergedompeld in de fascinerende cultuur van het kastensysteem. Vervolgens bezoek je Tirtagangga, een koninklijk waterpaleis, bekend om zijn helende bronnen. Voor de kinderen voorzien we visvoer zodat ze de prachtige vissen kunnen voederen. Vervolgens rijden we naar de Besakih-tempel, de grootste en heiligste tempel van Bali, gelegen op de hellingen van de imposante Gunung Agung-vulkaan. We stoppen nog voor een fotostop aan Lake Batur met zicht op Terunyan. Alvorens in te checken in ons hotel brengen we een bezoek aan het Monkey Forest van Ubud.

Candidasa - UbudDag 4
Stop

Ubud | Rafting

Vandaag ACTIE !
We vertrekken voor een leuke rafting tocht (voor alle leeftijden geschikt). Tijdens deze rafting tocht zal u varen op de wondermooie Ayung rivier, deze rivier wordt geflankeerd door mooie groene kliffen. aansluitend geniet u van een heerlijke lunch (inclusief). Namiddag heeft u nog tijd om te genieten van het zwembad van uw hotel of het centrum van Ubud te ontdekken.

Ubud | RaftingDag 5
Stop

Ubud | VW oldtimer | Zipline

‘s Voormiddags ontdekken we de omgeving van Ubud met een Volkswagen-oldtimer, we brengen een bezoek aan prachtige rijstvelden waar je naast een wondermooie wandeling ook kan glijden via een coole Zipline over de rijstvelden of wat dacht je van gaan schommelen boven de rijstvelden. Hierna brengen we een bezoek aan de minder bekende maar zeer mooie Gunung Kawi tempel.

In de namiddag ruilen we de oldtimer voor wat meer comfort, op het programma staat een bezoek aan Goa Gajah, de zogenaamde olifantsgrot. Een dikke laag vulkanische as en modder doen de ingang van de grot eruitzien als een monsterlijk wezen met een wijde open mond. 20 kilometer van het centrum van Ubud ligt Gunung Kawi, ‘Berg der Dichters’. Naar alle waarschijnlijkheid is de tempel uit de 11e eeuw de begraafplaats van Koning Anak Wungsu en zijn vele vrouwen. Een beklimming van 371 treden brengt je naar de steile riviervallei van Pakrisan, waar een prachtig uitzicht je opwacht.

Ubud | VW oldtimer | Zipline Dag 6
Stop

Ubud - Munduk / Baturiti | Fietsen

Verblijf in HOMM SARANAM BATURITI - Family Room van dag 7 tot dag 9
 Meer informatie over de accommodaties en keuzemogelijkheden?

Vandaag verken je het platteland van Bali per fiets! Bezoek een lokale markt, een schooltje en zie het dagelijkse leven in een traditioneel Balinees dorp. Na deze fietstocht zetten we onze trip verder naar de adembenemende rijstterrassen van Jatiluwih, UNESCO-werelderfgoed. Je dag eindigt met een ontspannen boottocht over het serene Tamblingan-meer. Samen met een lokale Ranger zal je eerst de fauna en flora ontdekken met de unieke Ficus bomen.

Ubud - Munduk / Baturiti | FietsenDag 7
Stop

Munduk / Baturiti

Na een bezoek aan de indrukwekkende watervallen van Munduk, daal je af naar het Bratan-meer waar je de unieke tempel Pura Ulun Danu bewondert. De rest van de dag is vrij om te ontspannen en te genieten van de luxe van je hotel.

Dag 8
Stop

Munduk - Pemuteran | Dolfijnen spotten | Koken

Verblijf in AMERTHA VILLA - FAMILY POOL VILLA van dag 9 tot dag 11
 Meer informatie over de accommodaties en keuzemogelijkheden?

Vroeg in de ochtend stap je aan boord van een privéboot om dolfijnen te spotten in Lovina. Na dit onvergetelijke avontuur, bezoeken we prachtig boeddhistisch klooster. In de middag leer je de kneepjes van de Balinese keuken tijdens een kookworkshop. We zitten de tocht verder naar het Nationale park voor de overnachting.

Munduk - Pemuteran | Dolfijnen spotten | KokenDag 9
Stop

Nationale Park | Snorkelen

Vandaag staat een snorkelavontuur op het programma! Ontdek de kleurrijke onderwaterwereld rond Menjangan Island onder begeleiding van een ervaren gids. De rest van de dag kun je relaxen op het strand of het nationale park verkennen, waar je misschien wel de zeldzame zwarte apen tegenkomt.

Nationale Park | SnorkelenDag 10
Stop

Pemuteran - Sanur/Nusa Dua

Verblijf in NUSA DUA BEACH HOTEL - FAMILY ROOM van dag 11 tot dag 15 - Alternatief: THE PAVILLIONS BALI - 2 BEDROOM POOL VILLA
 Meer informatie over de accommodaties en keuzemogelijkheden?

De dag begint met een stop in Busung Biu Village, waar je een prachtig uitzicht hebt over de rijstterrassen van Pupuan. Daarna bezoek je de beroemde Tanah Lot-tempel, die majestueus op een rots in de zee staat. Je eindigt de dag met een bezoek aan lokale markten en een koninklijke tempel.

Dag 11
Stop

Sanur/Nusa Dua | Surfen

Vandaag brengen we een bezoek aan de bruisende kust van Seminyak voor een onvergetelijke surfervaring. Onder de begeleiding van een ervaren lokale surfleraar krijg je privélessen, perfect afgestemd op jouw niveau. Voel de spanning van de eerste golven, geniet van de tropische omgeving, en ontdek waarom surfen hier zo populair is. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, deze surfsessie zal je zeker uitdagen en inspireren! Klaar om het water op te gaan

Sanur/Nusa Dua | SurfenDag 12
Stop

Sanur/Nusa Dua | Je eigen luxe jacht

Je gaat met een privéjacht naar Nusa Lembongan en Nusa Penida. Na een korte transfer naar de haven word je opgehaald door een luxe privéboot. Onderweg stoppen we op verschillende plekken om te snorkelen in het kristalheldere water. Aan boord word je verwend met verfrissende drankjes en smakelijke snacks. Rond het middaguur meren we aan voor een lunch (niet inbegrepen). Daarna keren we terug richting Bali, en onderweg kun je ervoor kiezen om te vissen of gewoon te ontspannen op het zonnedek bovenop de boot. We arriveren bij zonsondergang in de haven in het zuiden van Bali.

Sanur/Nusa Dua | Je eigen luxe jachtDag 13
Stop

Sanur/Nusa Dua | Strand

Vandaag een dagje relaxen op het strand alvorens de terugvlucht aan te vangen.

Dag 14
Vlucht

Terugvlucht

Helaas is het tijd om afscheid te nemen van Bali. Na een onvergetelijke reis vlieg je terug naar huis. Afhankelijk van het uur van vertrek zal je op dag 15 of 16 landen.

Dag 15
Stel uw reis samen en bereken de prijs

   Hotels binnen deze rondreis

Dag 2 - 4

CANDI BEACH RESORT - LUXURY POOL VILLA

Ontsnap aan de drukte van Zuid Bali en omarm de rust van het vreedzame Oost-Bali. Dit charmante resort bevindt zich in een prachtige tuin die uitgeeft een mooie eigen wit zandstrand. De traditionele architectuur maakt gebruik van lokale materialen uit Bali en de naburige Indonesische eilanden. Welkom in deze oase van rust.
Families logeren in super de luxe Ocean View Pool villa's van maar liefst 300m², met een eigen groot zwembad. Tevens is er een jacuzzi aanwezig.

CANDI BEACH RESORT
Dag 4 - 7

THE WESTIN UBUD - DELUXE GARDEN VIEW

Welkom in het prachtige Westin hotel te Ubud. Op slechts enkele km's van het levendige centrum van Ubud. Logeer in de zeer mooie ruime kamers en geniet van een heerlijk ontbijt.

THE WESTIN UBUD
Dag 7 - 9

HOMM SARANAM BATURITI - Family Room

Ontsnap naar het serene Bali in Hotel Homm Saranam Baturiti, gelegen te midden van weelderige rijstterrassen en bergen. Geniet van luxe faciliteiten, Balinese gastvrijheid en adembenemende uitzichten. Perfect voor romantiek, ontspanning of wellness, en een ideale uitvalsbasis om het authentieke Bali te ontdekken.

HOMM SARANAM BATURITI
Dag 9 - 11

AMERTHA VILLA - FAMILY POOL VILLA

Het Amertha Bali Villas hotel ligt in het noordwesten van Bali, tussen de zee en het nationale park. De villa's zijn opgetrokken in lokale stijl met al het moderne comfort dat je je kan indenken. Naast je eigen zwembad kan je terecht in het algemene zwembad met zicht op zee. Geniet tevens van de heerlijke maaltijden aan zeer lage prijzen.

AMERTHA VILLA
Dag 11 - 15
  • HOTEL OPTIE 1NUSA DUA BEACH HOTEL - FAMILY ROOM

    NUSA DUA BEACH HOTEL - FAMILY ROOM

    Op zoek naar een tweede thuis? Noteer Nusa Dua Beach Resort op Bali. Relax bij de poolbar, geniet onder rode parasols, zing onder de rainforest shower en ervaar de luxe van een 5-sterrenhotel. Met butlerservice en een top spa vindt elke luxeliefhebber hier rust. Het resort straalt gastvrijheid uit en iedereen voelt zich welkom, zeker met de mooiste stranden van Bali voor de deur. Geniet van sushi bij de zee, maak een selfie bij de tempel, en zie hoe de kids trots hun zelfgebakken koekjes tonen. Voel je thuis in Nusa Dua!

    NUSA DUA BEACH HOTEL
  • ALTERNATIEF HOTEL OPTIE 2THE PAVILLIONS BALI - 2 BEDROOM POOL VILLA

    THE PAVILLIONS BALI - 2 BEDROOM POOL VILLA

    Logeer in dit prachtige hotel. Je hebt de keuze uit een ruimte villa of een luxe villa van maar liefst 270m² met twee slaapkamers en een privé zwembad (standaard voorzien in de familierizen). U beschikt tevens over een ruime living, een sundeck en een leuke tuin. En dit in het centrum van Sanur op enkele passen van het strand, een echte aanrader.

    THE PAVILLIONS BALI
Stel uw reis samen en bereken de prijs

   Praktische informatie

Vanaf de aankomst op de luchthaven van Denpasar tot uw vertrek zal u in de watten gelegd worden door uw privé gids. Onze prijzen zijn allesomvattend, de vluchtprijs is standaard niet inclusief, wij volgen alle promo's en bieden tevens speciale tarieven bij diverse maatschappijen.

  • rondreis met uw eigen privé gids (1 gids voor de hele reis)
  • ontbijt
  • vellbijf in luxe hotel
  • lokale taksen
  • inkomgelden
  • ...