Combi Ubud en strand 2025

Een unieke combinatie waarbij u eerst terecht komt in het mystieke van Ubud dat u op eigen houtje kan ontdekken of via ons excursiepakket, daarna gaat de reis naar één van de stranden waar u kan genieten van heerlijk niets doen.

top hoogtepunten
  • Mystieke Ubud
  • Prachtige stranden
top plaatsen
  • Ubud
  • Sanur
Reisprogramma
Accommodaties
Wat is inbegrepen?

Ontdek het beste van twee werelden, cultuur en strand

Vlucht

Heenvlucht

Je avontuur begint met een ontspannen vlucht vanuit Zaventem, Düsseldorf of Amsterdam naar het magische Bali, ook wel bekend als het 'eiland van de goden'. Bij BaliReizen streven we ernaar je reis op de best mogelijke manier te laten beginnen, dankzij onze samenwerking met vooraanstaande luchtvaartmaatschappijen zoals Emirates, Singapore Airlines en Qatar Airways. Bereid je voor op een onvergetelijke en bijzondere reiservaring!

Onze Gidsen Maken het Verschil

Bij BaliReizen werken we met eigen lokale gidsen die op het 'Eiland van de Goden' zijn geboren en opgegroeid. Ze beheersen de Engelse taal perfect en hebben een diepgewortelde hindoeïstische achtergrond. Hun uitgebreide kennis van de lokale tradities biedt niet alleen waardevolle informatie, maar geeft je ook een uniek inkijkje in het dagelijkse leven op Bali. Onze gidsen zijn zorgzaam en gastvrij, waardoor je je direct op je gemak voelt. Als er onderweg een lokale festiviteit plaatsvindt, zorgt je gids voor een extra stop, zodat je deze bijzondere momenten van dichtbij kunt ervaren.

Dag 1
Stop

Ubud

Verblijf in ALAYA RESORT - DELUXE KAMER van dag 2 tot dag 6 - Alternatief: ALILA UBUD - superior kamer
 Meer informatie over de accommodaties en keuzemogelijkheden?

Bij aankomst op de luchthaven van Denpasar wordt u hartelijk verwelkomd door een vertegenwoordiger van BaliReizen, die u vervolgens begeleidt naar uw privétransfer richting uw hotel in het betoverende Ubud. Hier verblijft u vier nachten in deze mystieke stad, waar u de tijd hebt om Ubud en de prachtige omgeving in uw eigen tempo te ontdekken. Wilt u meer uit uw verblijf halen? Wij bieden een optioneel excursiepakket aan, of voor de sportievelingen zijn er activiteiten zoals raften of een uitdagende vulkaanbeklimming.

UbudDag 2
Stop

Optioneel: Beklimming vulkaan 1-4 pers

Uw avontuur begint wanneer uw gids u ’s nachts ophaalt voor een transfer naar de voet van de vulkaan. Samen met onze lokale gids, Ika, start u de trektocht, met als doel de top te bereiken tegen zonsopgang. Boven aangekomen kunt u genieten van een adembenemende zonsopgang, zoals u die nog nooit eerder heeft gezien, vergezeld door een heerlijk kopje koffie. Na dit magische moment daalt u af naar de voet van de vulkaan,vervolgens keert u terug naar uw hotel om te genieten van een welverdiend ontbijt.

Beklimming vulkaan 1-4 persDag 2
Stop

Optioneel: Excursiepakket Ubud

DAG 1
Je begint de dag met een bezoek aan de mystieke Goa Gajah, beter bekend als de 'Olifantengrot'. Deze fascinerende archeologische site biedt een uniek kijkje in Bali's rijke geschiedenis en cultuur. Vervolgens ontdek je de indrukwekkende Gunung Kawi-tempel, een eeuwenoud tempelcomplex uit de 11e eeuw, dat diep in de rotsen is uitgehouwen en omgeven wordt door weelderige natuur. Daarna maken we een stop bij een koffieplantage, waar je de kans krijgt om de beroemde Luwak-koffie te proeven, een van de meest exclusieve en kostbare koffiesoorten ter wereld. De dag wordt afgesloten met een bezoek aan het bekende Monkey Forest in Ubud, waar je de speelse apen van dichtbij kunt zien en de spirituele sfeer van het bos kunt ervaren.

DAG 2
We starten de dag vroeg met een fietstocht door een typisch Balinees dorp, waar we de lokale markt, de dorpstempel en andere authentieke bezienswaardigheden ontdekken, weg van de toeristische drukte. Daarna reizen we verder naar het Tamblinganmeer, waar we genieten van een ontspannen boottocht. Tot slot bewonderen we de adembenemende rijstterrassen van Jatiluwih, die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan. Aan het einde van deze avontuurlijke dag keren we terug naar het hotel.

Dag 3
Stop

Optioneel: Rafting Ubud

Voor de durvers voorzien we op deze vrije dag een rafting tocht. Uw gids komt u ophalen aan het hotel en brengt u naar het startpunt. U zal de Ayung rivier afvaren, BaliReizen werkt hiervoor samen met een maatschappij die alle veiligheidsvoorschriften volgt volgens europese normen. Uw gids zal u opwachten op het eindpunt voor de terugrit naar uw hotel. Deze excursie doen we normaal gezien in de voormiddag.

Rafting UbudDag 5
Stop

Sanur/Seminyak

Verblijf in Hyatt Regency - STANDAARD ROOM van dag 6 tot dag 11 - Alternatieven: ALILA SEMINYAK - DELUXE , SUDAMALA SUITES - DELUXE SUITE, MAYA SANUR - Wonderful Garden View
 Meer informatie over de accommodaties en keuzemogelijkheden?

Ontspan aan de prachtige stranden van Sanur of Seminyak, twee van Bali's meest geliefde kustbestemmingen. Sanur, aan de oostkust van het eiland, staat bekend om zijn rustige sfeer, kalme wateren en brede zandstranden, ideaal voor reizigers die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie. Hier kunt u genieten van prachtige zonsopgangen, lange wandelingen langs de "boulevard" en charmante lokale restaurants.

Seminyak, gelegen aan de westkust, biedt een levendiger strandervaring met een trendy sfeer. Het is de perfecte plek voor wie houdt van luxe resorts, hippe strandclubs en een bruisend nachtleven. Geniet hier van spectaculaire zonsondergangen, verfijnde eetgelegenheden en een scala aan boetieks en kunstgalerijen. Of je nu kiest voor de rust van Sanur of de levendigheid van Seminyak, beide bestemmingen beloven een onvergetelijke strandvakantie.

Sanur/SeminyakDag 6
Vlucht

Terugvlucht

Afhakelijk van het uur van uw terugvlucht zal de gids u komen ophalen voor de terugtransfer naar de luchthaven, aansluitend de terugvlucht

Dag 12
Vlucht

Aankomst

Dag 13
Stel uw reis samen en bereken de prijs

   Hotels binnen deze rondreis

Dag 2 - 6
  • HOTEL OPTIE 1ALAYA RESORT - DELUXE KAMER

    ALAYA RESORT - DELUXE KAMER

    Stap binnen in het 5* Alaya resort in Ubud. Het hotel is uiterst centraal gelegen vlak bij het centrum van Ubud en omringd door prachtige rijstvelden. De 60 luxekamers zijn in een Balinese stijl ingericht. Kortom een plek waar u zal kunnen tot rust komen.

    ALAYA RESORT
  • ALTERNATIEF HOTEL OPTIE 2ALILA UBUD - superior kamer

    ALILA UBUD - superior kamer

    Hotel Alila Ubud is rustig gelegen tussen de rijstvelden aan de éne kant en aan de Ayuang rivier aan de andere kant. Het resort ligt op minder dan 15 minuten van het centrum van Ubud. Het is een 'echt' boutique hotel, met prachtige kamers, een uniek zwembad en een heerlijke keuken. Balireizen kiest voor zijn rondreizen de Superior kamers, deze zijn steeds op de 1ste verdieping gelegen en bieden een prachtig zicht op de vallei. Voor een kleine toeslag kan u tevens kiezen voor de 'deluxe' kamers, deze hebben een leuke buitenbadkamer als extraatje. Andere mogelijke kamertypes; Valley Villa, Pool Villa & Terrace Tree Villa.

    GRATIS WIFI

    ALILA UBUD
Dag 6 - 11
  • HOTEL OPTIE 1Hyatt Regency - STANDAARD ROOM

    Hyatt Regency - STANDAARD ROOM

    Het Hyatt Regency hotel is gelegen op de mooiste locatie van Sanur. Omgeven door een prachtige tuin op het strand. Zet je echter een voet buiten het hotel dan sta je pal in het levendige centrum van Sanur. Het hotel werd zopas volledige gerenoveerd en straalt luxe uit. Kortom genieten ....

    Hyatt Regency
  • ALTERNATIEF HOTEL OPTIE 2ALILA SEMINYAK - DELUXE

    ALILA SEMINYAK - DELUXE

    Dit luxe 5-sterrenresort ligt aan het strand in Seminyak. Het biedt een buitenzwembad, een spa en een fitnesscentrum. De kamers en suites zijn elegant ingericht en elk voorzien van airconditioning en een waterkoker. Sommige kamers hebben een balkon, een kluisje en een flatscreen-tv.

    ALILA SEMINYAK
  • ALTERNATIEF HOTEL OPTIE 3SUDAMALA SUITES - DELUXE SUITE

    SUDAMALA SUITES - DELUXE SUITE

    Als u op zoek bent naar een echt charme boutique hotel, zoek dan niet verder. Hotel Sudamala heeft alles om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Het hotel is gelegen pal in het centrum van Sanur. Op minder dan 5 minuten wandelen kom je op een prachtig privé strand van het hotel. Als u het hotel binnenstapt ervaart u een rust zoals u dat in geen ander hotel zal meemaken en dit midden in het centrum. De 34 kamers zijn prachtig ingericht in een lokale stijl maar met al het moderne comfort. Wij voorzien een verlbijf in de rustig gelegen Garden Suite kamers.

    SUDAMALA SUITES
  • ALTERNATIEF HOTEL OPTIE 4MAYA SANUR - Wonderful Garden View

    MAYA SANUR - Wonderful Garden View

    Maya Sanur Resort & Spa is een splinternieuw stijlvol resort aan het strand van Sanur. Het herbergt 103 zorgvuldig ontworpen kamers; drie zeer mooie zwembaden, "waaronder een 158meter lang lagune zwembad"; een bekroonde Spa b, en drie restaurant. Het is gelegen op het strand en biedt een panoramisch uitzicht op de oceaan.

    MAYA SANUR
Stel uw reis samen en bereken de prijs

   Praktische informatie

Zoals bij al onze reizen zijn de vluchten standaard niet inbegrepen in de prijs, onderstaande onderdelen zijn inclusief

  • alle overnachtingen
  • ontbijt
  • transfer van en naar de luchthaven
  • transfer tussen de twee hotel