Combi Ubud en Sanur

Een unieke combinatie waarbij u eerst terecht komt in het mystieke van Ubud dat u op eigen houtje kan ontdekken of via ons excursiepakket, daarna gaat de reis naar één van de stranden waar u kan genieten van heerlijk niets doen.

top hoogtepunten
  • Mystieke Ubud
  • Prachtige stranden
top plaatsen
  • Ubud
  • Sanur
Reisprogramma
Accommodaties
Wat is inbegrepen?

Ontdek het beste van twee werelden, cultuur en strand

Vlucht

Heenvlucht

Heenvlucht vanaf Brussel of Amsterdam. BaliReizen volgt alle promo's van de diverse maatschappijen, tevens beschikken we over 'speciale' voordeeltarieven bij diverse maatschappijen.

Dag 1
Stop

Ubud

Verblijf in ALILA UBUD - superior kamer van dag 2 tot dag 6
 Meer informatie over de accommodaties en keuzemogelijkheden?

Na aankomst in de luchthaven van Denpasar zal een vertegenwoordiger van BaliReizen u staan op te wachten voor een rechtstreekse privé transfer naar uw hotel in Ubud.
Geniet 4 nachten van deze mystieke stad. Boek uw excursiepakket zo zal u samen met een privé gids het authentieke Bali ontdekken.

UbudDag 2
Stop

Optioneel: Beklimming vulkaan 1-4 pers

Uw gids komt u 's nachts ophalen voor de transfer naar de voet van de vulkaan. Samen met onze gids begint u aan de trektocht om tegen zonsopgang boven te zijn. U zal een zonsopgang kunnen bewonderen die u nooit eerder zag, dit samen met een heerlijk kopje koffie. Na dit spektakel keert u terug naar de voet van de vulkaan waar u een modderbad kan nemen. Hierna terugkeer naar het hotel voor uw ontbijt.

Beklimming vulkaan 1-4 persDag 2
Stop

Optioneel: Excursiepakket Ubud

Boek je 2 daagse excursiepakket vanuit Ubud vooraf, zo kan u Ubud en omgeving ontdekken en heeft u toch nog voldoende tijd om te genieten van uw hotel.

DAG1
Vandaag beginnen we met een bezoek aan een traditionele ‘Barong dans’. Na dit spektakel zetten we koers richting ‘Mas’, dit dorp staat gekend voor zijn houtsnijwerk. Op naar hoger gelegen gebied, we reizen verder naar Gunung Kawi, Berg der dichters. Deze tempel stamt uit de 11de eeuw en men vermoedt dat dit de begraafplaats is van koning Anak Wungsu en zijn vele vrouwen. Vervolgens brengt onze gids u na een leuke tocht naar de Kintamani vulkaan waar we de lunch gebruiken. Hierna dalen we terug af naar het Batur meer waar we met een lokale visser een boottocht maken. Na deze ongetwijfeld prachtige dag keren we terug naar ons hotel.
DAG2
We vertrekken ’s morgens vroeg voor een fietstocht in een typisch Balinees dorp, we ontdekken samen de lokale markt, de dorpstempel enz. U zal hier geen andere toeristen tegenkomen. De tocht gaat met de wagen verder richting het noorden waarbij we een stop maken aan het meer van Buyan, gekend voor de aapjes. Vervolgens maken we eerst een wandeling gevolgd door een boottocht op het Tamblingan meer. De door Unesco werelderfgoed beschermde rijstterrassen van Jatiluwih staan vandaag op het programma alvorens terug aan te komen in ons hotel

Dag 3
Stop

Optioneel: Rafting Ubud

Voor de durvers voorzien we op deze vrije dag een rafting tocht. Uw gids komt u ophalen aan het hotel en brengt u naar het startpunt. U zal de Ayung rivier afvaren, BaliReizen werkt hiervoor samen met een maatschappij die alle veiligheidsvoorschriften volgt volgens europese normen. Uw gids zal u opwachten op het eindpunt voor de terugrit naar uw hotel. Deze excursie doen we normaal gezien in de voormiddag.

Rafting UbudDag 5
Stop

Sanur

Verblijf in SUDAMALA SUITES - DELUXE SUITE van dag 6 tot dag 11
 Meer informatie over de accommodaties en keuzemogelijkheden?

Relax aan de stranden van Sanur. Sanur is de gezelligste badplaats van Bali, met tal van winkeltjes, restaurants enz. als klant van BaliReizen geven we u diverse tips over de mogelijkheden.

SanurDag 6
Vlucht

Terugvlucht

Afhakelijk van het uur van uw terugvlucht zal de gids u komen ophalen voor de terugtransfer naar de luchthaven, aansluitend de terugvlucht

Dag 12
Vlucht

Aankomst

Dag 13
Stel uw reis samen en bereken de prijs

   Hotels binnen deze rondreis

Dag 2 - 6

ALILA UBUD - superior kamer

Hotel Alila Ubud is rustig gelegen tussen de rijstvelden aan de éne kant en aan de Ayuang rivier aan de andere kant. Het resort ligt op minder dan 15 minuten van het centrum van Ubud. Het is een 'echt' boutique hotel, met prachtige kamers, een uniek zwembad en een heerlijke keuken. Balireizen kiest voor zijn rondreizen de Superior kamers, deze zijn steeds op de 1ste verdieping gelegen en bieden een prachtig zicht op de vallei. Voor een kleine toeslag kan u tevens kiezen voor de 'deluxe' kamers, deze hebben een leuke buitenbadkamer als extraatje. Andere mogelijke kamertypes; Valley Villa, Pool Villa & Terrace Tree Villa.

GRATIS WIFI

ALILA UBUD
Dag 6 - 11

SUDAMALA SUITES - DELUXE SUITE

Als u op zoek bent naar een echt charme boutique hotel, zoek dan niet verder. Hotel Sudamala heeft alles om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Het hotel is gelegen pal in het centrum van Sanur. Op minder dan 5 minuten wandelen kom je op een prachtig privé strand van het hotel. Als u het hotel binnenstapt ervaart u een rust zoals u dat in geen ander hotel zal meemaken en dit midden in het centrum. De 34 kamers zijn prachtig ingericht in een lokale stijl maar met al het moderne comfort. Wij voorzien een verlbijf in de rustig gelegen Garden Suite kamers.

SUDAMALA SUITES
Stel uw reis samen en bereken de prijs

   Praktische informatie

Zoals bij al onze reizen zijn de vluchten standaard niet inbegrepen in de prijs, onderstaande onderdelen zijn inclusief

  • alle overnachtingen
  • ontbijt
  • transfer van en naar de luchthaven
  • transfer tussen de twee hotel